VESEL DONOVALY

centrum pre mladých

Olcsó szállás Donovaly, sítaborok, Szilveszter 2021

Olcsó síelés Szlovákiaban- Parksnow Donovaly

Olcsó síelés Szlovákiaban- Parksnow Donovaly

A HOSTEL VESEL MAGYARORSZÁGI ÉRTÉKESÍTŐJE A CARTOUR UTAZÁSI IRODA.

Jelentkezés:

Cartour Kft 4024 Debrecen, Liszt Ferenc u 6 Tel: 52/522-815 Fax:52/522-816 E-mail: debrecen.foglalas@cartour.hu

  • Iskolai síelés- sítáborok
  • Síbérletkedvezmény: iskolás csoportok részére kedvezményes síbérletvásárlási lehetőség (9-10 EUR/nap). Bővebb információ CARTOUR irodában.
  • Síutak egyéni vendégek részére
  • Hétvégi síelés (péntektől –vasárnapig)

 

 

Olcsó szállás Donovalyn, sítáborok, Hétvégi síelés

Olcsó szállás Donovalyn, sítáborok, Hétvégi síelés

A VESEL turistaszálló Donovaly szívében található. Közvetlen szomszédságában tizennégy sífelvonóval és két ülõszékes libegő felvonóval ellátott sípályák, hóágyúzott sípályák találhatók.

(A sífelvonókra és a napijegyekre, síbérletekre vonatkozó tájékoztatás a www.parksnow.sk honlapon tekinthető meg.)

Szállás: 4-6-ágyas szobák (saját zuhanyozóval és WC-vel) a fekvőhelyek egy része emeletes ágy. Egyes turnusokban 2, 3 ágyas elhelyezés is lehetséges (pl. szilveszter, hétvégisíelés, csoportszervező részére).Némelyik szoba erkélyes. Ifjúsági jellegű szálláshely. Konyha a szobákban nincs!

Étkezés: Önkiszolgáló étteremben. Többféle ételből lehet választani. A főszezonban salátabüfé, gyümölcsbüfé és italok állnak a látogatók rendelkezésére.

Szórakozási lehetőségek, szolgáltatások: Turnusonként több alkalommal szerveznek diszkót továbbá a vendégek igénybe vehetik a biliárdot, az asztaliteniszt,  a playstation-t és az asztalifocit is. Fedett uszoda, szauna, fitnessz, masszázs a szállodától 200 m-re található.

 

 

Síelés PARKSNOW DONOVALY

Síelés PARKSNOW DONOVALY

RIDERS PARK

Felvonózárás után ratrakokkal tesszük rendbe a parkot, reggelente pedig profi shaper csapatunk veszi kezébe az ugratókat és az elemek környékét, hogy az ismét a legjobb feltételeket nyújtsa a freestyle trükkök beadásához, legyen szó snowboardról vagy freesíről. A 2008/2009 -es szezonban, Szlovákiában a mi parkunk volt az első park és a big airünk volt az első szlovák ugrató. A park színvonalát egész szezon alatt tartani fogjuk, ezért jöjjenek és látogassanak meg minket!    

Táto stránka používa cookies. Viac info